Har du lyst å være en del av vårt serviceinnstilte team på LUN Bergen?

LUN Bergen er en klesbutikk for moteriktige jenter og damer. Vi fører eksklusive merker som By TiMo, Mos Mosh, By Malene Birger, Love Lolita, American Vintage, Camilla Pihl, BRGN med flere. 

Vi er et team bestående av dyktige selgere som hver dag jobber for å gi kundene våre den aller beste kundeopplevelsen. 

Nå søker vi etter en engasjert og dyktig kollega. 

Du må ha en brennende interesse for klær og mote, samt ha gode kommunikasjonsevner. 

Salgserfaring er et pluss. Du må være over 18 år. 

Dine personlige egenskaper: 

  • Serviceinnstilt
  • Imøtekommende
  • Engasjert
  • Resultatbevisst
  • Overbevisende
  • Teamplayer
  • Interesse for mote og trender
  • Utadvendt

Arbeidsoppgaver vil bestå av salg og service, varemottak og plassering / styling / rydding av butikk og annet forefallende arbeid. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med engasjerte og flinke kollegaer.

Må påregne lørdag - og kvelds - vakter. 

Stillingsprosent avtales nærmere iht. mulighet for rette vedkommende.

Aktuelle Kandidater vil bli kontaktet fortløpende. 

Tiltredelse snarest. 

 

Er dette noe for deg? Ta kontakt med daglig leder Lene Therese Johnsen. 

E-mail: lene@lunbergen.no

Telefon: 950 45 929

BRGN jakke-guide

BRGN by Lunde & Gaundal ble stiftet i 2015 av Ros Mari Gaundal og Karine Lunde Trellevik. Som tilflyttere til regnfulle Bergen ønsket de å lage kule jakker som tålte regn. Vi har vært med som forhandler helt fra starten. Merket har vokst mye siden da, og har utvidet sortimentet fra å kun ha jakker, til å ha vanntette vesker, sko, capser og det siste tilskuddet er produkter i ull. 

Å velge jakke kan være vanskelig, så her er en liten guide på de ulike modellene, som vi håper kan hjelpe. Felles for alle jakkene er at de er puster og er vanntette med en vannsøyle på hele 20.000mm!  

BRIS PONCHO

Den absolutte bestselgeren, Bris poncho! Denne vide, kule ponchoen er en sikker vinner. Modellen er oversized, med smale ermer fra albuene og ned til håndleddet. Jakken lukkes med glidelås og magneter. Hetten ligger skjult i kragen som åpnes og lukkes med en skjult glidelås. Et avtagbart belte går igjennom jakken som gir den typiske looken. Praktiske refleksdetaljer finner man bak på jakken (logo), i tillegg til på ermene og endene på beltet. BRIS poncho kommer i mange forskjellige farger, så her er det bare å boltre seg! Basefargene new black, rosin og navy får du hver sesong, i tillegg til varierende sesongfarger.

Størrelsene er doble og store. Størrelse XS/S er ganske sann i størrelsen. S/M er ganske stor i størrelsen og passer best om du vanligvis bruker M eller L. Størrelse M/L passer best en normal XL. Flotte, høye damer velger gjerne å bruke sin vanlige størrelse for å få lengre ermer på jakken.

 

YR Coat

 Klassikeren YR coat. Denne trenchcoaten er en tidløs vinner i gardreoben. Yr coat har et klassisk snitt med store slag og lukkes med magneter hele veien ned og belte i livet. Når det virkelig pøser kan den lukkes helt igjen med knapper helt oppe i halsen. Hetten ligger skult i kragen som åpnes og lukkes med glidelås. Praktiske refleksdetaljer finner man bak på jakken (logo), i tillegg til på ermene og endene på beltet. Basefargene new black, rosin og navy får du hver sesong, i tillegg til varierende sesongfarger.

Jakkene er normal til stor i størrelsen. Mange velger å gå ned en størrelse i disse jakkene, men vær oppmerksom på at innerstoffet i ermene er noe smalt, så om man trekker litt over skuldrene eller i armene bør man velge sin vanlige størrelse. 

 

Monsun Coat 

En av de nyeste modellene fra BRGN er Monsun. Dette er en hybrid mellom bestselgerne BRIS poncho og YR coat. Denne regnjakken er netter i modellen enn BRIS, men har fortsatt et poncho-preg over seg. Fine detaljer på skuldrene, med samme krage med skjult hette som BRIS. Den har belte i livet som er enda mer sydd inne enn på de andre modellene. Jakken lukkes med glidelås og magneter. Praktiske refleksdetaljer finner man bak på jakken (logo), i tillegg til på ermene og endene på beltet. Basefargene på Monsum jakke er new black og rosin. FOR ØYEBKLIKKET UTSOLGT! Kommer inn igjen i februar. 

KULING PONCHO

Ny, kort modell fra BRGN. Denne jakken er basert på modellen BRIS poncho, men er i en kortere utgave. Kuling poncho har samme utforming med belte i livet og høy krage med hette inni. Dette er en nettere utgave av bestselgeren. Inntil videre er den i fargen new black, men den kommer også inn i en nydelig gultone. 

 LYN COAT

En ny, tøff modell fra BRGN. Lyn coat er tykkere i stoffet, med kule detaljer. Den har mett A-fasong, og lukked med glidelås og magnetknapper. Hetten er avtagbar. Den har vide ermer som kan smalnes inn ved å stramme et bånd rundt håndleddet. Vi har denne kule jakken inne i new black og lizard green. Lyn coat er normal i størrelsen, og går fra XS til XL.